Egyéni oktatás

 

 A személyes kapcsolat, a lehetőség, hogy egymás szemébe nézzünk, az arc apró rezdüléseinek megfigyelése, a mimika, a gesztikuláció mind nagyon fontos információkat hordoz az emberi kommunikációban. Ezért értékesebb a személyes találkozás minden más fajta telefonon, vagy online történő beszélgetésénél. Lehetőség van rá, hogy személyesen házhoz menjek, és arra is, hogy egy nyugodt, semleges helyen találkozzunk a foglalkozás során, akár stúdióban, akár a természetben.

Minden esetben egy hosszabb beszélgetéssel kezdjük, amelynek hosszát a hozzám forduló igényei, a probléma mélysége határozza meg. Értő figyelemmel fogom hallgatni minden részletét, helyenként visszakérdezek, és igyekszem megérteni mire keres megoldást, majd személyreszabott mozdulatsorokkal igyekszünk enyhíteni a felgyülemlett feszültségeket (ez picit a jógára hasonlít). Rövid instrukciók után egy hosszabb általam vezetett relaxáció és ha úgy ítélem meg, akkor egy megfelelő meditációs technikával egy meditáció következik. A személyes órák, bár a leghatékonyabb órafajta, mégis több alkalom alatt, folyamatosan finomított technikák által hozhatnak igazi változást az életminőségben.

60 perces személyes foglalkozás: 7000 Ft

90 perces személyes foglalkozás: 10 000 Ft

Jelentkezni a bal oldalon található "Kapcsolatfelvétel" mezőben lehet. 

Kérem, hogy az online és a személyes órára is csak akkor jelentkezzen, ha nem áll pszichiátriai kezelés alatt és nem szenved mentális, vagy idegrendszeri betegségben. Jelentkezéskor, kérem teljeskörűen tájékoztasson problémáiról és pszichés állapotáról.
A foglalkozás teljes titoktartás mellett történik.

Teljes egészséget és minden jót kívánok!