Online oktatás


A személyes kapcsolat, a lehetőség, hogy egymás szemébe nézzünk, az arc apró rezdüléseinek megfigyelése, a mimika, a gesztikuláció mind nagyon fontos információkat hordoz az emberi kommunikációban. Ezért értékesebb a személyes találkozás a telefonos beszélgetésnél, és ne feledkezzünk meg a személyes kisugárzásról, a pozitív energiákról sem. Mégis, gyakran előfordul, hogy nincs lehetőség a személyes találkozásra, ebben az esetben a videóhívás részben pótolni tudja a személyes kapcsolatot. Az online foglalkozást minden esetben egy 45 perces beszélgetéssel kezdjük, videohívásban, ahol értő figyelemmel hallgatva a hozzám fordulót, igyekszem megérteni aktuális problémáit, amelyekre megoldásokat keres, majd személyreszabott mozdulatsorokat, egy relaxációt és ha úgy ítélem meg, egy meditációt rögzítek neki videóra, amelyet a következő héten többször is használhat kényelmesen, otthonában. Az online foglalkozások, akárcsak a személyes órák csak több alkalom alatt, folyamatosan finomított technikák által hozhatnak igazi változást az életminőségben.  
 
Stresszcsökkentő ONLINE foglalkozás: 45 perces online beszélgetés, megoldáskeresés+test átmozgatása személyreszóló, többször megnézhető videóval+többször meghallgatható, az egyénnek megfelelő relaxáció videó+többször meghallgatható,  egyénnek megfelelő meditáció videó:  8000 Ft
 
Jelentkezni a bal oldalon található "Kapcsolatfelvétel" mezőben lehet. 
Kérem, hogy az online és a személyes órára is, hogy csak akkor jelentkezzen, ha nem áll pszichiátriai kezelés alatt és nem szenved mentális, vagy idegrendszeri betegségben. Jelentkezéskor, kérem teljeskörűen tájékoztasson problémáiról és pszichés állapotáról.
A foglalkozás teljes titoktartás mellett történik. Szeretettel várok mindenkit az online térben is!
Teljes egészséget és minden jót kívánok!